Virna Foodin Artesaaniseitanit ja Seitis-seitanpiirakat Kespron valikoimiin

Virna_Kespro_uutiskuva

Kotimaisen, lisäaineettoman Artesaaniseitan-tuotesarjan kehittäneen Virna Foodin ammattikeittiötuotteet ovat nyt saatavana Kespron kautta. Kespron valikoimassa ovat Artesaaniseitan-tangot ja rouheet sekä seitan-täytteinen kasvispiirakka Seitis.

Esivalmisteltu seitan ammattikeittiöille

Virna Foodin ammattikeittiöille suunnatut Artesaaniseitanit on suunniteltu kiireiseen esivalmisteluaikatauluun. Seitan-tangosta syntyvät pihvit lautasannoksiin ja burgereihin. Rouheet sopivat täytteisiin, kastikkeisiin ja salaatteihin. Makuvariantit tuotteissa ovat hienostunut herkkutatti ja monikäyttöinen tomaatti. 

Noutopöytien kasvisvaihtoehdoksi Virna Food on kehittänyt 600 gramman painoisen, miedosti maustetun seitan-paistin joka on saatavana myös yksittäispakattuna kuluttajatuotteena K-kauppojen valikoimissa.

Ammattikeittiöille suunnatut Artesaaniseitanit toimitetaan kypsinä pakasteina. Seitan-rouhe on irtonaista myös jäisenä.

Seitan-täytteinen kasvispiirakka Seitis kahviloille ja paistopisteisiin

Seitis on perinteisen lihapiirakan muotoinen kasvipiirakka jossa on sisällä runsas tomaattiseitan-pohjainen täyte. 130 gramman painoinen Seitis sopii välipalatuotteeksi kahvilan vitriiniin ja paistopisteisiin. Seitis toimitetaan pakasteena.

Artesaaniseitan on monikäyttöinen kasvipohjainen perusraaka-aine

Virna Foodin perustajat näkivät kasviproteiinimarkkinoilla tilausta tuotteelle, joka on monikäyttöinen ja uskottava perusraaka-aine vaativallekin kokille. Tähän tarpeeseen ammattikeittiötaustan omaava tuotekehitystiimi kehitti Artesaaniseitan-tuoteperheen. Tuotteissa yhdistyvät perinteisen seitanin lihaisa rakenne ja Virna Foodin oman valmistusmenetelmän tuoma pehmeys ja mureus. Artesaaniseitanit ovat valmiiksi maustettuja. Kuluttajille suunnatuissa 240 gramman rasioissa on mukana ruoanlaittoa helpottava kastike. Artesaaniseitanien maut taipuvat monenlaisiin resepteihin ja valmistustapoihin, sekä inspiroivat ja helpottavat ruuanlaittoa. 

Virna Foodin tuotteet Kespron valikoimissa:
PDF-taulukko (365 kB)

Median kuvapankki:

https://drive.google.com/drive/folders/1N1xPCWVl9yFlXZDfY1N028bFz-SDp9uN?usp=sharing

Lisätiedot:
Virve Räisänen
keittiömestari, yrittäjä
Virna Food
050-3535040
virve@virnafood.fi
www.virnafood.fi/horeca