Virna Foodin valikoima kasvaa K-ryhmän paistopisteillä

WhatsApp Image 2021-05-26 at 18.58.12 (2)

Virna Food on lisännyt paistopistevalikoimaan näppärän kokoisen, maukkaan, vegaanisen välipalatuotteen. Tattipasteija sopii hyvin pieneenkin käteen ja on oiva lisä kesän juhlien kahvipöytiin.

Metsiemme aarre, herkkutatti on lempeä herkku joka maistuu koko perheelle. ”Pasteijat ovat suosittuja ja tuttuja tuotteita kuluttajille joten halusimme tarjota uuden maun olemassa olevaan paistopistevalikoimaan”, kertoo Nana Loukeinen, Virna Foodin keittiömestari. ”Täyte tehdään perinteiseen tapaan riisistä, sipulista ja meidän Artesaaniseitanista. Tämä on tosi hyvä retkieväs kesän seikkailuihin”, Loukeinen jatkaa.

Virnan seitanpiirakka Seitis on jo löytänyt oman yleisönsä paistopisteillä ja ystäväpiiri kasvaa kovaa vauhtia. Tattipasteijaa on ollut saatavilla tähän asti Virna Foodin pop up-tapahtumista ja verkkokaupasta. ”Take away-myynnistä saatu hyvä palaute rohkaisi meitä etenemään Tattiksen kanssa ja tarjoamaan sitä myös paistopisteille ja kahviloille”, sanoo Juha Teivonen, yrityksen toimitusjohtaja. ”Odotamme kesää ja sen tuomia mahdollisuuksia innolla!”