Virna Artesaaniseitanit ovat nyt kaikkien suomalaisten ulottuvilla K-ketjun liikkeissä

Uutinen_K-kaupat

Intiaanikesä alkaa mukavasti kaikkien vegeuteliaiden suomalaisten kannalta. Virna Foodin Artesaaniseitanit Tomaatti-basilika ja Tatti-karamellisoitu sipuli ovat nyt saatavilla kaikista valtakunnan K-ketjun päivittäistavaraliikkeistä.

Olemme erittäin iloisia tästä yhteistyöstä Keskon kanssa, hymyilee Virnan toimitusjohtaja Juha Teivonen. Jos lähikaupan vegehyllystä ei vielä löydy meidän Artesaaniseitaneita, ei muuta kun rohkeasti tekemään tuotetoivetta K-kauppiaallesi!


Koko Virnan tiimi kannustaa kuluttajia kokemaan ”Virna-efektin”

Koko ajan lisääntyvä, lihan syönnin vähentämiseen kannustava valikoima päivittäistavarakaupoissa innoittaa Virna Foodin tuotekehitystä. Laadukkaat Artesaaniseitanit ovat jo löytäneet ystävänsä Helsingistä, Turusta ja Tampereelta.

Nyt meillä on mahdollisuus toimittaa meidän huippuseitaneita ympäri Suomen, iloitsevat Virnan keittiömestarit Nana Loukeinen ja Virve Räisänen. Asiakkailta tulee koko ajan suoraa viestiä miten kasvisruokavalio ei ole enää ainoa syy käyttää kasviproteiineja arjen ruokavalinnoissa. Meidän tuotteista pitää koko perhe ja erityisesti lasten makumaailmaan meidän seitanit ovat osuneet. Tärkeitä kriteereitä meille ovat ravinto-arvot, maku, tuoreus ja lisäaineettomuus sanotaan Virnan keittiöstä pontevasti. Niistä ei tingitä. Se on se mitä kutsumme Virna-efektiksi.

K-ryhmän tuotetoiveita valikoimiin voi esittää suoraan kaupassa osastonhoitajille, Facebookissa kaupan sivuille tai sähköisesti osoitteessa https://www.k-ruoka.fi/artikkelit/k-kaupassa/ehdotuksestasi-k-kaupan-hyllylle

Lisätietoja:
Virve Räisänen, Keittiömestari, Partner
Virna Food
0503535040
virve@virnafood.fi