Helsingin Hermannissa leivottiin hitti ja haastettiin perinteinen lihis

Seitis_Tiedosto_003

Virna Foodin vastinetta perinteiselle lihapiirakalle saa jo useista kaupoista pääkaupunkiseudulla. Seitanpiirakka, se aito ja alkuperäinen Seitis on 100 % kasviperäinen mukavan kokoinen ja maukas välipala-vaihtoehto. Ketsupilla tai ilman.

Take away Virven & Nanan ihanista lihapiirakoista se alkoi. Hermannin keittiöllä tehdään pääasiassa Virna-artesaaniseitan -tuoteperheen tuotteita. “Seitanpiirakan synty oli luonnollinen jatkumo sille, kun lupasimme asiakkaillemme, että artesaaniseitanpajassamme hävikki on nollassa. Hävikin pitäminen kurissa on kestävän toiminnan näkokohdista se, johon me keittiöllä pystymme eniten vaikuttamaan”, kertoo seitanpiirakan äiti Nana Loukeinen.

Tilausmäärät kertoivat että nyt osuttiin makuhermoon

“Testasimme seitanpiirakkaa take away-myynnissä. Ei kestänyt kauan, kun huomasimme että hitti oli syntynyt! Mehevä ja maistuva tomaattinen seitantäyte klassisen keitinpiiraan sisällä on loistava välipala, iltapala, yöpala ja maistuu takuulla koko perheelle”, jatkaa Loukeinen.

Rakas lapsi sai kutsumanimen Seitis, ja nyt se löytyy näistä kaupoista paistopistetuotteena. 

Virna Food on Radecon oy:n aputoiminimi

Lisätietoja:
Virve Räisänen
0503535040
virve@virnafood.fi