Moikka Naapuri! Virna Foodin Artesaaniseitanistit tervehtivät uusia kulmia Keravalla

Virna Foodin toimitilat sijaitsevat Keravalla osoitteessa Santaniitynkatu 6.

Virnan tuotteet valmistetaan, pakataan ja lähetetään nykyään Keravalta. Virna Food heippasi ihanat naapurit Helsingin Vallillassa joulukuussa ja muutti remontin jälkeen Keravalle. Santaniitynkadun seitanpajaan rakentui syksyn aikana tuotantotilat, jotka  toiminnan kasvaessa palvelevat Artesaaniseitanisteja paremmin. 

“Täällä päin toimii monia luotettavia kotimaisten elintarvikkeiden tekijöitä entuudestaan. Ilolla siirrämme Virna Foodin toiminnan Keravalle”, kertoo yrittäjä, toimitusjohtaja Juha Teivonen. Kunhan kotiudumme, osallistumme mielellämme myös paikallisiin tapahtumiin aivan kuten Helsingissäkin”. 

Virve & Nanan verkkokaupasta tilattavat pyhäpäivien menut jatkuvat myös. Näin saatiin noutopiste palvelemaan uusia ystäviä Keski-Uudellemaallekin.

Uudet, toimivammat tilat mahdollistavat suuremmat tuotantomäärät. Seuraavalle vuodelle Virnalaisilla onkin jo paljon suunnitelmia. “2022 on vihdoinkin se vuosi jolloin pääsemme kertomaan laadukkaan ja ravintorikkaan seitanin ilosanomaa myös ammattikeittiöille. Horeca-mallistomme julkaistaan pian ja teemme kovasti töitä valtakunnallisten tukkukanavien aukaisemiseksi”, yrittäjä ja Artesaaniseitanisti Virve Räisänen iloitsee. Epäilijöille hän kertoo hymyillen, että Virnan Artesaanituotteiden laatu pysyy ja paranee uusien tilojen myötä. Artesaani on artesaani tehdään se missä vaan. Käsityön osuus on ja pysyy. Raaka-aineet ovat edelleen samoja tuttuja ja luotettavilta tiloilta hankittuja. Tutut viljelijät ja toimittajat pysyvät kelkassa mukana.

Keittiömestari, yrittäjä Nana Loukeinen on erityisen ylpeä Virnan arvojen mukaisesti toteutetusta keittiöstä. “Tämä oli onnistunut kiertotalousprojekti. Kunnostimme käytettyä, pelastimme hylättyjä ja luotimme vuosia töitä tehneisiin mestareihin. Miksi aina ostaa uutta, kun täysin toimivaa tavaraa on muutenkin maailma täynnä.”

Entisen Keravan työkeskuksen tilojen muuttamisesta hyväksytyksi elintarvikehuoneistoksi vastasi Andorra Works Oy.