Kun nämä kasvisruuan kapinalliset levyttävät yhdessä, hittejä syntyy takuulla!

Virve_ja_Jarmo

Gary Renegade Oy:n kulttimaineeseen nousseet härkäpapulevyt ja Virna Foodin Artesaaniseitanit kohtaavat yhteistyön merkeissä.

Tammikuu on Vegaanihaasteen aikaa. Vegaanihaasteeseen osallistuu vuosi vuodelta enemmän vegeuteliaita jotka etsivät muutosta ruokailutottumuksiinsa. Olennaisena osana haastetta ovat innostavat reseptit, joiden avulla pääsee alkuun vegaanisessa kokkailussa tai saa ideoita jo vakiintuneeseen kasviperäiseen ruokavalioon.

Pornaisissa toimiva Gary Renegade otti yhteyttä Virna Foodin keittiömestari Virve Räisäseen ja ehdotti yhteistyötä kahden pienen yrityksen välillä liittyen Vegaanihaasteen resepteihin. Gary Renegade valmistaa Arolan luomuhärkäpavuista käänteisfermentoinnilla kasviproteiinimakkaroita ja ruuanlaittomassoja Pornaisten Palkkia ja Pornaisten levyä jotka löytyvät tuotetoiveen kautta valtakunnallisesti K-ketjun valikoimasta.

Tuttuja luottotuotteita on ilo käyttää ja keksiä uutta

Pornaisten Palkki ja Levyt ovat meille entuudestaan tuttuja Virna Cateringin kautta, kertoo Virve Räisänen. Laadukkaan tuotteen tunnistaa heti kun siihen törmää. Olemme käyttäneet molempia, Levyjä ja Palkkeja jo pitkään vegemenuissamme ja viimeksi jouluna joulumenuissa. Gary Renegaden perustajan Jarmo Lipastin maine tinkimättömänä makujen mestarina kasvisruokapiireissä on myös tunnettu joten muuta kuin huipputuotetta en odottanutkaan. Yhteistyö on myös erittäin tärkeää pienten yritysten kesken koska resurssit ja budjetit ovat rajallisia.

Pitkien keskustelujen jälkeen Marin ja Jarmon kanssa kävi ilmi, että molemmilla yrityksillä on vahvaa yhteistä arvomaailmaa joten tähän pyyntöön oli helppo ja ennenkaikkea ilo lähteä mukaan!

Pornaisten Levyjä on useita eri variantteja ja makumaailma on jo itsessään valmis. Keittiömestarin haasteeksi jäikin keksiä toimivat ruokalajit joita olisi mukava kokkailla. Päädyin kolmeen hieman toisistaan poikkeavaan reseptiin. Arkiruokailuun sopii hienosti Lindströmin pihvit Karelia-Levystä, yhteiskokkailuun, uuden oppimiseen ja aasian kaipuuseen vegaaninen nuudelikeitto ‘Pho’ Kin Khao-Levystä ja Porkkanakoftat Maharadja-Levystä. Reseptit on jaettu Vegaanihaasteeseen osallistuvien uutiskirjeissä sekä Vegaanihaasteen ja Gary Renegaden somekanavilla.

Kokeilkaa, kokatkaa ja nauttikaa! Kannustaa Räisänen ja innosta puhkuva Mari Vesala Gary Renegadelta. Samoin kuin Virnan Artesaaniseitanit, myös Gary Renegaden tuotteet saat lähimpään K-kauppaasi tuotetoiveen kautta, mikäli vakituista hyllypaikkaa ei vielä ole.

www.garyrenegade.fi

https://www.facebook.com/fermentoitukasviproteiini

Onko sinulla tarvetta uusille kasvisresepteille tai tuotetestaukselle ammattikeittiöille? Boostia toimintaan yhteistyöstä? Ole yhteydessä! virve@virnafood.fi +358503535040