Uudet Virna-artesaaniseitanperheen tuotteet sopivat erinomaisesti kasvis- tai sekasyöjän grilliin

Virna Foodin uudet Artesaaniseitanit kaupan hyllyllä.

Alkuvuodesta julkaistu Virna Foodin Artesaaniseitan-sarja on kasvanut kahdella uudella tuotteella. Makuvaihtoehtoja on nyt neljä.

Hiillossavu-artesaaniseitan on kuluvan kesän kausituote. Se on raikas ja kiinnostava makuelämys grillivartaisiin, salaatteihin, Lähi-idän resepteihin ja suolaiseen leivontaan. Appelsiini ja fenkoli tuovat lisämakua pehmeään, hiilloksella savustettuun seitanmurekkeeseen. Raikkaan omenainen misomarinadi pitää seitanin mehevänä grillauksen tai paistamisen aikana. Seitan on pakkauksessa reilun kokoisina kuutiona ja mukana on puiset grillitikut vartaiden tekoon.

Kreetan yrtit ja sitruuna -artesaaniseitan saa makunsa Kreetalaisten pientuottajien villiyrteistä ja oliiviöljystä ja se on raikkaan sitruunainen. Pakkauksessa on kolme seitanmurekekiekkoa, jotka sopivat erinomaisesti grillattavaksi tai pannulla paistettavaksi. Raikas maku sopii mitä mainioimmin myös kesäisiin salaatteihin.

Lihaisa kasvisvaihtoehto, joka taipuu monenlaisiin vegeresepteihin

Virna-artesaaniseitan on ainutlaatuisen valmistusmenetelmänsä takia aina pehmeää, mureaa ja lihaisaa. Artesaaniseitan -tuoteperheen ideana on tarjota suomalaisille ravintorikas, kasvipohjainen perusraaka-aine joka on maistuva sellaisenaan, mutta antaa myös mahdollisuuksia luovaan kokkailuun, olipa kyseessä vegaaninen ruokavalio tai sekasyöjä.

Grillauksen trendit inspiroivat tuotekehitystä

Virna Foodin keittiöllä uusia makuvaihtoehtoja tutkitaan jatkuvasti, kertoo keittiömestari, artesaaniseitanisti Virve Räisänen: ”Seitanin maustaminen on kiehtova maailma ja vaihtoehtoja tuntuu olevan loputtomasti. Täksi kesäksi halusimme tuoda maukkaita kasvisvaihtoehtoja suomalaisten grillattavaksi. Hiillossavustus on Suomessa kasvava trendi, ja sen avulla syntyvät maut sopivat myös kasvisruokiin erinomaisesti”, kertoo Pit Master -savustusmestarin koulutuksen saanut ja aiheesta Amerikkaa myöten oppia hakenut Räisänen innoissaan.

”Suomalaiset rakastavat grillausta, ja yhä enemmän nousee esiin kysymys siitä, millä kasvissyöjä korvaa lihavalmisteet niin, että lopputuloskin olisi maukas. Artesaaniseitan-tuoteperhe ratkaisee tämän ongelman ansiokkaasti, sillä seitanimme mehukkuus ja mukana tulevat kastikket pitävät tuotteen mehevänä myös grillin kuumuudessa”, hehkuttaa Virven aisapari, keittiömestari Nana Loukeinen.

”Nyt kaikki kokeilemaan ihania Artesaaniseitan-perheen tuotteita! Virna-efekti on taattu! Grilliin mahtuu muutakin kuin makkaraa ja kesän salaatitkin ansaitsevat laadukkaat kasviproteiinit!”, kehottaa Räisänen.

Uutuustuotteet ovat myynnissä valikoiduissa K-ryhmän myymälöissä ja Virna Foodin tehtaanmyymälän verkkokaupassa www.radecon.fi

Tuotekuva Virna Foodin Hiillossavu-artesaaniseitanista
Virna Hiillossavu-artesaaniseitan sopii grillivartaisiin, salaatteihin, Lähi-idän resepteihin ja suolaiseen leivontaan. Appelsiini ja fenkoli tuovat lisämakua pehmeään, hiillossavustettuun seitanmurekkeeseen. Omenainen misomarinadi pitää seitanin mehevänä paiston aikana. Seitan on reilun kokoisina kuutiona ja pakkauksessa on mukana grillitikut.
Tuotekuva Virna Foodin Hiillossavu-artesaaniseitanista
Kreetalaiset yrtit ja oliiviöljy maustavat tämän mehevän kasvismurekkeen. Grillaa hiilloksella, paista pannulla riisin kaveriksi tai murenna mehevän tomaattikastikkeen joukkoon. Kesän salaateissa maut ovat aivan parhaimmillaan.