Avunpyyntö ulkoilijoille – käytetyt kasvomaskit roskakoriin uutuusherkkua vastaan

WhatsApp-Image-2021-02-21-at-12.46.04

Käytettyjä kasvomaskeja vastaan tarjotaan Virna Foodin seitanpiirakka Seitistä Kaivopuiston rannassa. Tempauksen järjestäminen lähti asukkaan kyllästyttyä näkemään ulkoilijoiden mukanaan tuoman roskan määrän kauniilla kotikulmillaan. Tarkoitus on muistuttaa meitä kaikkia tärkeästä asiasta. Käytetty kasvomaski kuuluu roskakoriin, ei luontoon. Viittä (5kpl) maasta kerättyä kasvomaskia vastaan tarjotaan lihapiirakan haastaja,  lämmin 100% kasviperäinen seitanpiiras sunnuntaina 28.2.2021. Tapahtuma on Kaivopuiston rannassa Kompassin ja Karusellin välisellä rantatiellä. Virna Food on paikalla sunnuntaina klo 10.00-14.00.

Ullanlinnan asukas kyllästyi roskaamiseen ja kutsui Virna Foodin apuun 

Viime aikojen kaunis auringonpaiste on ajanut kaupunkilaisia ulkoilemaan sankoin joukoin Kaivopuiston rannoille, jäälle ja puistoalueelle. Ulkona turvavälit on helppo pitää ja kasvomaskit antavat lisää suojaa ja turvaa. Ullanlinnanmäellä asuva Jussi Noronen on kiinnittänyt ulkoilijoiden mukanaan tuomaan ikävään lieveilmiöön huomiota jo pidemmän aikaa ja päätti tarttua toimeen muistuttaakseen tärkeästä asiasta. ”Eilen kotimatkalla laskin 7 kpl käytön jälkeen rutattua kasvomaskia maassa. Jos tästä ei muistutella niin kohta jo kahlataan niiden seassa”, toteaa Jussi Noronen. ”Iltalenkit koiran kanssa saavat uutta sisältöä kun saa vahtia ettei kaduilla lojuvia maskeja nuuskutella liian antaumuksella” jatkaa Noronen.

Jussi Noronen pohti kuinka saisi harmitustaan purettua positiivisella tavalla. Hän otti asian puheeksi ystävilleen Virna Foodilla ja tempaus syntyi yhteistyöllä. Monissa alueen K-kaupoissa myydään uutuustuote seitanpiirakkaa joten Virnan joukkue oli heti valmis osallistumaan hyvän asian puolesta. ”Tulemme paikalle Kaivopuistoon tervehtimään ulkoilijoita ja jakamaan lämpimiä Seitiksiä ensi sunnuntaina. Hyvä idea Jussilta!”, sanoo Juha Teivonen, yrityksen toimitusjohtaja. Kerää ulkoilureittisi varrelta 5 kpl väärässä paikassa olevia käytettyjä kasvomaskeja ja tuo ne teltallemme roskakoriin niin saat välipalaksi maukkaan seitanpiirakan.

Yhteistyössä Kaivopuisto-Ullanlinna-lehti

LISÄTIETOJA
Jussi Noronen
040-3024048
jussi@virnafood.fi

Virve Räisänen
Keittiömestari Virna Food
050-3535040
virve@virnafood.fi

Virna Food on Radecon Oy:n aputoiminimi ja se valmistaa Helsingin Hermannissa kasviproteiini seitaniin pohjautuvia tuotteita. Vähittäiskaupan valikoimissa on tällä hetkellä seitanpiirakka ‘Seitis’ ja Virna Artesaaniseitanin eri makuvariantteja.