Tatti & karamellisoitu sipuli -artesaaniseitan

Tatti-karamellisoitu sipuli -seitan on luonteikas, maukas, murea, kypsä ja monikäyttöinen kotikeittiön raaka-aine. Hienostunut tattiseitan on valmis syötäväksi sellaisenaan ja se soveltuu monenlaisen reseptiikan ainesosaksi. Tuotteelle on myönnetty sydänmerkki.

500px_Virna_tatti_uus

Ainesosat: Vesi, kasviproteiini (vehnä), herkkusieni, herkkutatti (9 %), sipuli (4,8 %), kikherne, linssi, rapsiöljy, ruohosipuli, suola, mustapippuri, rosmariini, tryffeli, valkosipuli.

Ravintosisältö per 100g: Energia 650 kJ/155 kcal, Rasva 5,5 g josta tyydyttyneitä 0,5 g, Hiilihydraatit 7,5 g josta sokereita 4,8 g, Ravintokuitu 3,4 g, Proteiini 17,1 g, Suola 0,7 g. Vegaaninen, soijaton. Lisäaineeton. Säilytettävä jääkaapissa (+2–6˚C).

Pakkaus 240 g (Seitan 160 g, kastike 80 g)

Hienostunut tattiseitan vaativaankin makuun

Hienostunut tattiseitan on varma valinta pihviksi ja lämmittäviin pataruokiin. Napsi sellaisenaan, lämmitä, paista, kuutioi, murusta, grillaa – pikaruokana tai hitaasti haudutellen. Parhaimmillaan Tattiseitan on pihvinä. Sen makumaailma sopii myös erinomaisen hyvin aasialaiseen reseptiikkaan ja pataruokiin. Pakkauksen mukana on mehevää, rosmariinilla maustettua karamellisoitua sipulia.

VIrna_tatti
pataan
Pataruokiin
leipo
Leivontaan
burgeri
Leivälle, burgereihin, pizzaan
salde
Salaatteihin
grilli
Grilliin
mikro
Pakkaseen & mikroon

VIRNA-EFEKTI

"Maistuu aidolta, tuoreelta ruualta.
Minulle on tärkeää lisäaineettomuus."