Seitanpiirakka – Ketsupilla tai ilman

Nanan seitanpiirakka, Seitis. Born in Hermanni 2020.

Seitis_IMG_1088

Kuori: Vehnäjauho, vesi, sokeri, hiiva, palmuöljy, säilöntäaine (E202), happamuudensäätöaine (E330, E322), emulgointiaine (E484, E472e), mausteet, suola (0,8 %)

Täyte: ​Vesi, kasviproteiini​ (vehnä), maissi, kikherne, suola, soija​kastike, paprika, porkkana, tomaatti, oliivi, sokeri, sinappi, juustokumina, korianteri, inkivääri, mustapippuri, valkosipuli, sipuli, oliiviöljy, basilika, persilja, etikka, riisi
Voimakassuolainen, Maidoton, Vegaaninen

mikro
Pakkaseen & mikroon

Nanan ihanista lihapiirakoista se alkoi. Seitanpiirakan synty oli luonnollinen jatkumo sille, kun lupasimme asiakkaillemme, että artesaaniseitanpajassamme hävikki on nollassa. Hävikin pitäminen kurissa on kestävän toiminnan näkokohdista se, johon me keittiöllä pystymme eniten vaikuttamaan.

Testasimme seitanpiirakkaa take away-myynnissä. Ei kestänyt kauan kun huomasimme, että hitti oli syntynyt! Mehevä ja maistuva tomaattinen seitantäyte klassisen keitinpiiraan sisällä on loistava välipala, iltapala, yöpala ja maistuu takuulla koko perheelle. Rakas lapsi sai kutsumanimen Seitis, ja nyt se löytyy alla luetelluista kaupoista paistopistetuotteena.

Seitis_hylly_A5