Grillipihvi Artesaaniseitanista

Kesä ja grillaus, mikä ihana tekosyy viettää vähemmän aikaa keittiössä! Seitan on kiitollinen grillattava. Kun koet kauhunhetkiä pähkäillessäsi mitä tarjota vieraalle joka on vegaani, Virna Artesaaniseitan pelastaa! Malta vain odottaa kaunis hiillos, penslaa seitanpihvi rasvalla tai lempigrillikastikkeellasi ja anna hiilloksen tehdä tehtävänsä. Pinnalta rapea, murea sisältä ja ah – niin hyvänmakuinen seitanpihvi on valmis!

Kahdelle

 • Virna Artesaaniseitania 1 rasia (240g) per 2 ruokailijaa
 • kypsiä uusia perunoita
 • nippusipulin varsia pilkottuna
 • varhaiskaalia suikaleina
 • persiljaa pilkottuna
 • öljyä paistamiseen
 • suolaa ja pippuria
 • valmista hummusta

Tee näin:

 1. Grillaa seitan-pihvejä muutama minuutti per kunnes pinta ruskistuu ja saa rapeutta.
 2. Grillaa lisuke perunasta ja varhaiskaalista; paista öljyssä muutama minuutti välillä käännellen ja mausta kevyesti suolalla ja pippurilla. Lisää reilusti sipulinvarsia ja persiljaa grillauksen loppuvaiheessa, ja viimeistele astesaaniseitan-rasiassa olevalla kastikkeella.
 3. Tarjoa hummuksen kanssa.

Kirjoita kommentti