Yleisohje

Yleisohje Virna-artesaaniseitanin käyttöön.

Paista: Virna-artesaaniseitan saa kauniin paistopinnan teflon- ja valurautapannulla. Kevyt paistorasva riittää, maltillinen lämpö ja minuutin verran puoleltaan. Seitan on kypsä tuote, mutta paistaessa maut voimistuvat ja saat rapean pinnan pihviin, kuutioon tai suikaleeseen.

Grillaa: Grillaa kuumalla ritilällä molemmin puolin pihvinä, vartaina tai hauduta kasvisten ja lempikastikkeesi kanssa folionyytissä. Lisää makua saat kun pensselöit maukasta grillikastiketta pintaan paiston aikana.

Keitoissa, pataruuissa, täytteissä ja kastikkeissa: Voit paistaa seitaniin rapean makupinnan jos haluat tai lisätä ihan sellaisenaan kuutioina tai murennettuna ruokaan. Seitan on kypsä tuote, joten voit lisätä sen vasta valmistuksen loppuvaiheessa vaikka se pitääkin muotonsa hyvin haudutettavissa resepteissä.

Mikrossa: Seitan on kypsä tuote joten lämmitys riittää. Koko rasian sisältö kastikkeineen lämpenee täydellä teholla mikroaaltouunissa noin kahdessa ja puolessa minuutissa.

Rasvakeittimessä: Leivitä Virna-artesaaniseitan reseptiin sopivalla makumaailmalla ja friteeraa kunnes saat kauniin värin.

Suoraan paketista: Virna- artesaaniseitanin voit hyvillä mielin popsia myös suoraan paketista kylmänä. Siivuta leivän päälle, leikkaa kuutioita tapas-lautaselle, pilko salaatin kylkeen tai murenna nuudeleiden sekaan. 

Virna artesaaniseitan on tuoretuote joten sen voi mainiosti pakastaa useiksi kuukausiksi ja käyttää myöhemmin. Suojattuna jääkapissa avattu seitan säilyy hyvin 5 päivää. Viimeisen käyttöpäivän voit tarkistaa pakkauksesta.

Posted in

Kirjoita kommentti